Film & Foto

Film & foto

Flicka på väg

"Underskatta aldrig din fantasi, det kan vara fröet till någonting stort! Det kan bli ett sätt att förverkliga dina drömmar."

Film, foto och musik är grunden i vårt företag. Vi grundade Seagull Production 2006, med en längtan att få arbeta gemensamt med kreativa uttryckssätt. Sedan tidigare drev vi ett musikproduktionsföretag,  men längtan och nyfikenheten kring film och foto, gav oss en väg  in i denna nya värld. Nu är den en stor del av vårt liv. Med projekt både inom reklamfilm och dokumentärfilm, känns det som om vi bara börjat. Här är några exempel på projekt vi arbetat med genom åren. 

Film

En väldigt mysig reklamfilm för Lilla Nabbens hantverksprodukter. Ulrik Mangold är ägare och tillverkare av den populära Krukmakaren.

Här en reklamfilm åt Ängarnas rostskydd, där Lars själv står för en del av filmandet och manuset. Blev en rolig twist.

2010 gjorde vi ett antal reklamfilmer åt Laholms kommun, detta är en av dom. En härlig tid att se tillbaka på.

Laholm CNC har en avgörande funktion för många stora företag runt om i världen. Daniel och Jerker på Laholms CNC är måna om hög kvalitet och service. Det uppskattar vi och tillsammans blev det ett snyggt resultat.

Foto

Vilken är den bästa kameran? Den frågan får vi ofta. Svaret är: Den man har med sig.


Det dokumentära fotot ligger oss varmt om hjärtat, men har självklart studiofoto i vår verksamhet.

I vårt företag finns det många fotografer. Vi anlitas både till fest, reklam- och porträttfotograferingar.

Flygfoto är en specialgren och där är Jörgen fotografen.

Vi hjälper dig med hela kedjan från fototillfället, till slutprodukten.   Vill du ha dina foton på väggen, inramade i glas och ram eller på finaste canvas, bestämmer du själv.